张家界市自行车协会
De feitelijke waterafstotende versie van de Nike Atmosphere Move Pegasus vijfendertig gebruikt de werkelijke Storm-Grip Moist Traction Force Rubberized. Dit zorgt voor stevigheid en als betrouwbare tractie op diverse gebieden. Het zal niet echt ontevreden zijn over vochtige gebieden.
Rubberen ongevallen trein is gepositioneerd over het horizontale aspect van de buitenzool. Dit werkt als een opvulgadget die is ontworpen om de zachtere overgang te motiveren. Bovendien verbetert het de veelzijdigheid op elk gewenst moment.
tussenzool Nike Air VaporMax schoen koop
Het belangrijke Move Atmosphere-apparaat van Nike strekt zich uit over de gehele tussenzool van de Pegasus 35-beschermer en biedt een betrouwbare voering onder de voeten, waarmee de werkelijke voeten bij de meeste reizen worden beschermd.Daarnaast zal de slanke en receptieve reis vakkundig zijn. with the Move Atmosphere kan het Cushlon-schuim van de volledige lengte zijn. Het is ontwikkeld om atleten een luxe, stevige vulling te geven.
Top
De top van de Nike Atmosphere Move Pegasus vijfendertig Protect omvat een waterafstotende top en ook de naden zijn meestal volledig bedekt. Dit is ontworpen om de feitelijke voeten droog te houden zonder dat dit gevolgen heeft voor comfort en gemak, evenals ademend vermogen. De eigenlijke lichtgewicht topbenodigdheden omvatten reflecterende componenten om de aanwezigheid op donkere paden te verbeteren.
Het eigenlijke toggle-vetersysteem is ontworpen om snelle Nike Air Vapormax Flyknit 2 schoenenlinten opnieuw uit te lijnen, vooral bij kille bedieningsproblemen. Het gloednieuwe veterprogramma verbetert zowel de algemene match als de middenvoetbescherming. De eigenlijke taal en de oefenhalsband voor de achterkant van de hiel hebben de neiging redelijk te worden opgevangen, waardoor de eigenlijke voeten een betere bescherming krijgen zonder afbreuk te doen aan het comfort en het gemak.
De werkelijke flexibele Pegasus lijkt het blijkbaar bijna allemaal te doen. Eenvoudige runs? Onderzoeken. Gebruik van conventies? Ja. Tempo dag tijd? Bepaalde mei. Sneeuwval verrassing. Zeker, vooral als u deze speciale Protecteditie van de werkpaardcoach opzet. Gekleed in een waterafstotend materiaal en de gripvolle rubberen buitenzool dragen, zou de Pegasus vijfendertig beschermer een persoon uitgedroogd kunnen houden terwijl je door modder spoelt of zelfs probeert het bad in de lente te ontlopen.
Alle nike footwears van die andere schoenen komen na de daadwerkelijke revisie van het decennia-oude ontwerp. Deze specifieke editie biedt ook de volledige atmosfeerunit - de vijfendertigste kan de allereerste Peg zijn die je krijgt. Voor de 33ste editie werd de sfeer beperkt door de eigenlijke achterste hiel, aangezien de laatste 2 versies individuele atmosfeerbakken gebruikten in zowel de achterste hiel als de voorste voet. Dit specifieke gloednieuwe, langere item effent de feitelijke overgang door de achterste hiel weg om te kunnen voetballen, terwijl je je eigen stap ondergaat. Het is echter omgeven door Cushlon, het feitelijke lichtgewicht receptief schuim dat in vorige versies werd gebruikt.

分享到 :
0 人收藏
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Powered by Discuz! X3.4 © 2001-2016 Comsenz Inc.

返回顶部